Om Madmentor Louise Dreibøl

Mit navn er Louise Dreibøl

Jeg er certificeret madmentor fra Madmentor-uddannelsen ved Marie Steenberger

Min baggrund

 

Jeg var omkring 15 år da jeg første gang tog et bevidst valg om at gå på slankekur, og mit forhold til min krop og vægt har været anstrengt lige siden. 

Jeg har prøvet diverse slankekure, og været styret af en meget sort/ hvid tankegang.

Enten i total kontrol med hvad jeg spiste, hvor meget og hvornår. Eller det modsatte, hvor følelsen af at give efter, give slip og ¨så kan det hele også være lige meget¨, har fyldt hos mig. 

“Jeg lever også kun en gang, og jeg skal bare op på hesten igen på mandag”

Jeg har penduleret imellem kontrol og ikke kontrol, og ingen af de to penduler har været sjove at være i.

Jeg har troet på at hvis jeg tabte mig, så ville min indre kritiker forsvinde.  

Sætninger som “hvorfor kan jeg ikke bare tage mig sammen” har gentaget og gentaget sig. 


Samtidig har jeg haft et brændende ønske om at slutte fred med mig selv, og bare tanken om endnu en mandag med kostplan og tilladt/forbudt, kunne dræne mig for energi.


Tanken om at mad og vægt ikke mere skulle fylde så meget i mine tanker, kunne få mig til at føle mig 5 kg lettere. 

Jeg vidste bare ikke hvordan, jeg skulle komme i mål med det. 

Det ved jeg heldigvis nu hvor jeg har uddannet mig i psykologien bag vores sundhed og adfærd. 

Ikke dermed sagt at jeg er i mål og heldigvis for det. For psykologien har lært mig at livet ikke altid handler om målstregen, men også rejsen dertil. Det er på rejsen vi lærer os selv bedre at kende og udvikler os. 

Men jeg har opnået en langt større forståelse for mig selv, og et mere fleksibelt forhold til mad og krop. 

Den røde tråd i mit professionelle liv

Jeg er udannet kok tilbage i 2008, og har de sidste 7 år været selvstændig. Kombinationen af at sammensætte det perfekte måltid og indfri gæstens ønsker, har været min drivkraft. 

Men hvad har en madmentor versus kok så til fælles – altså ud over det åbenlyse, nemlig mad?

De har det til fælles at vi arbejder med adfærdspsykologi, og vores evolutionære mekanismer. 

Inde for gastronomien kaldes det neurogastronomi, og anses for at være vejen til det perfekte måltid.

Min erfaring og viden om netop neurogastronomi tager jeg med i mit arbejde som madmentor, da det er en vigtig ingrediens i opskriften på et sundt og godt forhold til mad, vægt og krop. 

Jeg modtager selv supervision hos en EFT terapeut.

Er du nysgerrig på at vide mere, så gå til min blog

image-from-rawpixel-id-3298646-jpeg.jpg

Mit mindset
i samarbejdet med dig:

 

Hvorfor spiser du, og i mindre grad hvad du spiser.

Du skal ikke passe ned i bestemte kasser, rammer og kostplaner – de skal passe til dig.


Sundhed kommer indefra, hvis du lærer at forstå dig selv, får du nemmere ved at træffe gode valg for dig selv.

Du mangler ikke viljestyrke og rygrad, men værktøjer til at forstå dine adfærdsmønstre og vaner.


Du er eksperten i dit liv, du har svarene.

Jeg hjælper dig med at finde dem, via coaching, krops – og kostterapeutiske metoder, som bla. Compassion Focused Therapy (CFT) og Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

 

Nysgerrig efter mine forløb?